Small fragments of a life

Måndag kväll

Idag har jag gjort ingenting. Förutom att springa ner och upp och upp och ner för trapporna. För jag har haft tvättstugan, vilket inneburit 6 maskiner tvätt. Men nu är det rent och vikt och ligger i garderoben. Hade jag haft Tiinas konstiga hjärna hade jag strukit också, men nu har jag min egen übersmarta hjärna som inser att strykning är bland det tråkigaste som finns, så det hoppade jag över.

I lördags for jag, Helena, Linda, Filippa och Maria till Nyköping för att äta en bit mat på Club Tellus, och sedan slänga ett öga på Plan Three och Dead by April. Plan three var okej, men just då ville man bara att Dead by April skulle entra scenen. Och när de gjorde det stod vi längst fram. De levererade, kan jag säga! Och vi hade överlag en väldigt härlig kväll! Det var Bandit Rock som höll i det hela, och med tanke på det kläckte Linda ur sig kvällens roligaste kommentar, då vi skulle gå ner till lilla baren och dansgolvet där och hon utbrister "Åh, fy fan, här var det bara rock!" och tvärvänder. Vad hade hon förväntat sig?

För övrigt lyssnade jag och pappa på Bandit Rock i bilen häromsistens, jag kommer inte ihåg vad de spelade för låt just då, men ett härligt gitarrsolo ljöd ur högtalarna och pappa utbrister "Det är någon som fastnat i gitarren." Snacka om att en del har svårt att förstå rock...

Nu slänger jag ett öga på Ullared här mellan varven, och känner mig sugen på att åka dit, det är ju så fantastiskt roligt!

Nu ska det ägnas lite mer tid åt TV:n.


Fridens liljor

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: