Small fragments of a life

Sometimes it's so easy

Igår började mitt nya liv. Igen. Jag har tappat räkningen på hur många gånger mitt nya liv har börjat, men det är bara att köra på.

Så klockan 7 igår morse var jag klädd och redo för en promenad med Helena. Så vi traskade iväg, bort till knorran vägen, sen svängde vi in mot scoutstugan och kom ut på Sveavägen. Sen hem igen. Det tog 1,5 timme för oss att ta oss runt den vägen. Hade Helena gått själv hade hon nog varit runt på en timme. Hade jag gått själv hade jag nog fortfarande varit ute och irrat runt där.

Sen bar det iväg till simhallen på eftermiddagen för en simtur med Mia, vilket var mycket trevligt det också. Nu ska jag snart iväg till gymet också för att först skava en stund där innan det är dags för vattengympa 19.30. Kul det också, kanske hade varit ännu roligare med sällskap, men det får jag inte förrän nästa vecka.

Idag har jag haft tvättstugan hela dagen, vilket gått förvånansvärt enkelt. Upp kl. 7 i morse, och idag har jag faktiskt inte sovit något på dagen, så det blir en tidig kväll i kväll känner jag. Men ärligt talat så känner jag att 7 på morgonen inte riktigt är min tid på dygnet. Är inte kul alls att stiga upp vid den tiden. Måste man så måste man.

I morgon får jag i alla fall lite sovmorgon, behöver inte träffa Mia på Duve förrän 8.30. Fint där. Sen frukost tillsammans, det blir ju bra det. Nej, nu ska jag ta och peta i mig en frukt innan modern kommer och skjutsar mig till Duve. Regnar som fan ute och är ju inte jätte kul direkt att cykla i sånt väder.

Tjing!

Why do you love me, it's driving me crazy!

En fin höstkväll som har spenderats hos Micke och karro. Vi käkade lite och såg på film, och jag hade med mig Imperius. Han börjar bli världsvan nu, har varit både hos farmor och farfar och Micke och karro. Fint där. Nu är han helt slut så nu ligger han bredvid mig i soffan och sover.

Har fått tag på lite bra musik nu, det är dags att uppdatera min doPi. Om jag kunde lokalisera den skulle det gå lite lättare. Har städat undan den någonstans så att jag skulle vet vart jag har den, men som vanligt har jag glömt var jag lade den. Ja, man har det inte så lätt.

I morgon ska jag försöka städa av här hemma, vore skönt att ha det gjort till lediga veckan, slipper man göra det det första man gör när man är ledig.

Helena och jag försöker att få till en kryssning i helgen, hon fick nåt från Åhlens så det är gratis, men gratis är gott så det är ju givetvis fullbokat. Allt vi kan göra är att ringa varje dag i hopp om att någon avbokar. Suck.

Nej, dags att skava i säng kanske? Jo. Hej.

I'm not crazy, I'm just a little impaired

Jaha, dagarna vandrar på i rask takt, och jag ska inte klaga, för nu längtar jag till jul! Syr på min julkorts säck, så den ska bli färdig i tid, sen hoppas jag att jag får många julkort. Men måste nog tyvärr tro att det inte blir så många, inte när den moderna tekniken funkar alldeles utmärkt och är gratis, och när jag inte själv skickat så många julkort i mina dagar. Men jag får väl be mamma, pappa och farmor och farfar att skicka ett 20-tal var till mig.

Annars händer det desvärre inte så mycket, har varit lite festande, umgänge med vänner och så jobb såklart. Alltid jobb. Men nu bara 5 nätter innan långledig. Fint så. Snart är Oktober slut, och måste säga att jag faktiskt bävar lite inför November, har bokat in så sjukt mycket på något vänster, så jag vet inte hur jag ska hinna. Men det blir nog bra det också till slut. Ser i alla fall fram emot Göteborg, ska bli väldans skoj det.

Jobb i helgen, det är så jobbigt att jobba Fredag, lördag och söndag natt, men det är ju ett måste. Går upp i tid i December, bara 5 %, men det blir ju ändå ett litet tillskott i kassan. Det är jag inte ett dugg ledsen för måste jag säga.

Har läst en hel på senaste, först Brisingr, så sjukt bra bok! Tredje i serien, nu väntar jag ivrigt på den fjärde och sista boken. Efter Brisingr läste jag Smuts, en väldigt tänkvärd och ibland äcklig bok. Men riktigt bra var den i alla fall. Kan jag varmt rekommendera.

Nej, nu ska jag snart gå och knoppa, hade tänkt hinna till gymet i morgon innan jobbet. Fint, gå upp vid 12, åka till gymet, åka hem och lägga sig igen. Så härligt så.