Small fragments of a life

Was it worth it?

Sitter för tillfället i soffan hos Helena, vi (jag, Helena och Veronica) har käkat tacos och ska nu kika en liten stund på Let's Dance, och sen ska vi kika på Ha ett underbart liv och Smala Sussie. Känns som att det blir en väldigt trevlig kväll.
Begav mig till Veronica vid 12-tiden, så var vi 3 ner på stan och käkade på Lilla Krog. Sen traskade vi runt en stund på stan innan vi gick hit. En heldag med vänner var precis vad jag behövde, jag var oerhört sällskapssjuk när jag var hemma med förkylning och feber. Minde kul kanske.

Men nu börjar förkylningen ge med sig, har i alla fall ingen feber längre, så det är skönt. I morgon bär det av till syster och Stefan i Virsbo så ska vi fira jul med modern. Trevligt! Ska man få fler klappar! =)

Nej, nu ska jag kika på TV:n istället för på dataskärmen. Hej.

Slowly she opens the door

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Melissa Horn - Sen en tid tillbakaDet var ett tag sen jag uppdaterade bloggen, det har varit lite annat att göra, och inte alltför mycket att rapportera.
Det nya året har firats in, tillsammans med Helena och Veronica. Mycket trevligt hade vi. Trettondagsafton firades också, då med förfest hos Helena och sedan ner på Safiren. Mycket folk och bra musik, kunde inte bli så mycket bättre.

Sitter dock för tillfället i soffan hemma, näsan rinner, halsen gör ont och febern börjar nu gå ner efter att jag tagit alvedon, så jag känner mig som en kamin. Har god lust att gå ut och ställa mig naken på balkongen, men tror inte det vore så smart. Förargelseväckande beteende finns det tydligen något som heter... Men är det något jag hatar så är det att vara för varm. Ska dock försöka stå ut och inte ta en kall dusch, även om jag verkligen verkligen har lust.

Farmor och farfar svängde förbi på förmiddagen, de hade varit nere på apoteket och handlat åt mig, nässpray, alvedon och halstabletter. Snälla själar det där.

Nu ska jag ta och dricka lite te, sen ska jag lägga mig. Natti.

A long long time ago

Once a long, long time ago all people had 4 legs and 2 heads. And then the gods threw down thunderbolts and split everyone in to two. Each has then 2 legs and 1 head. But the separation left both sides the desperate yearning to be reunited. Cause they each shared the same soul. And ever since then all people spend their lives searching for the other half of their soul.