Small fragments of a life

Try to find out what makes you tick as I lie down, sore and sick...

Nu har det ännu en gång dröjt ett tag mellan inläggen, jag förstår inte hur det kommer sig? Var har jag gjort av min moral? ;)

Nej, men det händer inte så mycket här, och ärligt talat måste jag väl säga att jag gillar det. Det är ju ändå semestertider, och då ska det väl hända ingenting!

Men i morgon lämnar vi stan vid halv fyra, destination; Göteborg! Det har potential, det kan bli bra! På Lördag blir det Liseberg, sen på kvällen är det äntligen dags för U2. Så blir det hemgång igen på söndag.

Men nu ska jag återvända till tvättstugan om en liten stund, det är ett aber det också. När jag blir rik ska jag helt enkelt köpa nya kläder!

Tingeling

And you're almost happy, almost content...

Här kommer ett litet urval av bilder från Sonisphere festival. Är hemma hos pappa idag och lånar tvättmaskin, så passar på att ladda upp bilder när jag är här eftersom hans super-bredband slår mitt lilla mobila med hästlängder!





Jag innan vi tog oss in på festivalområdet.


Grabbar.



Helena. Fråga mig inte vad hon håller på med... ;)



Andreas, Danne, Alex och Johan :)


Seb, Ida, Stenberg, Helena. (Kolla in Helenas arm!!)



Bungee run, bra försök Helena! :)



Johans försök på tjuren.



Johan i regnet.



Andreas i regnet.


Helena :)



The (int.) noise conspiracy



The Hives



Johan i sin nya fina tröja. Haha!




Sonisphere festival



Många som var trötta innan Metallicas spelning. Ida och Seb.



Så till slut, Metallica på scenen!



Grymt bra!

So lose, no matter how far...

Sonisphere Festival. Så galet bra! Så grymt roligt vi har haft, det går inte att beskriva! Den fulla festivalbussen lämnade stan ca. 06 i lördags morse, då rullade vi neråt landet. Tog en paus på 20 minuter någonstans utefter vägen, sen var det raka spåret. Öl och snack på bussresan dit, härligt! Så anlände vi till Hultsfred vid 09, då stegade vi ur bussen och gick och satte oss på en fotbollsplan, mer öl och mer snack.

Så var det dags att stiga in på festivalområdet. Kom in när Dead by April spelade, grymt bra! Efter den spelningen var det dags för lite mat, sen satt vi en stund på en av uteserveringarna innan vi bestämde oss för att testa de 3 aktiviteterna; Bungee run, Mekanisk tjur och klättervägg. Jag testade dock bara den förstnämnda, för när jag drogs tillbaka landade jag på nacken, så jag var alldeles förvirrad ett tag, och kände att det var dags att tagga ner lite.

Så fortsatte dagen i samma stil, det var spelning på spelning. Och ärligt talat; All musik var verkligen inte bra! Lamb of God t.ex. Jag vet inte, varken jag eller Helena tyckte det var bra alls, men så snackade Helena med ett par killar i en av matköerna och de sa att just Lamb of God hade gjort en skitbra spelning. Haha. Ja, det är väl tur att alla tycker olika!

Men ärligt talat; de vi var där för att se började ju inte spela förrän vid midnatt, och det gjorde att dagen i vissa stunder gick väldigt långsamt. Innan Metallica konserten började var vi flera som var trötta, så vi lade oss ner på gräset en stund, jag somnade till i en kvart, sen var man på topp igen, eller tja, man var ju lite piggare i alla fall.

Vi bestämde oss för att inte stå så långt fram dock, det var så myket folk, och det skulle bli så mycket knuffande. Men vi hittade en skaplig plats i mitten, så det fick duga. Galet bra konsert bjöd de på! Vilken stämning det var! Höjdpunkten för mig var när de drog igång "Nothing else matters" grymt bra låt, och hela publiken stod och sjöng med!

Jag tror aldrig jag har haft så ont i mina fötter förr, när vi kom till busshållsplatserna lade jag mig i gräset, bara för att slippa stå på mina ömma fötter. Dessutom har jag nog aldrig varit så trött förut! Somnade en halvtimma eller så där också, men vaknade lagom till 4, då bussen skulle ha gått. Desvärre var bussen försenad, så vi kom inte iväg förrän strax innan 5. På något sätt var vi ändå tillbaka i stan vid 7, precis som planerat, så det var skönt! 5 minuter efter att bussen hade lämnat Hultsfred somnade jag, och vaknade inte förrän vi körde in vid Talltullen och busschaffören började prata i mikrofonen.

Tiina den vänliga själen slutade jobba kl. 07, så hon kom och hämtade mig, Helena och Fredrik vid stationen och skjutsade hem oss, det var mycket uppskattat! Jag vet inte hur jag hade tagit mig hem annars. Taxi hade nog varit lockande, för fy fasen vad ont jag hade i mina fötter!

När jag kom hem tog jag en varm dusch (ni skulle bara ana hur kallt det kan bli när man är ute på sådana där äventyr), borstade tänderna, gladdes över att jag hade en rktig toalett hemma och inte en baja-maja, och sen kröp jag ner i min underbart sköna säng.

Jag har varit sliten ända sen jag kom hem, men det är smällar man får ta, förstod att det skulle bli så! Man är inte vaken i 40 timmar utan att betala priset för det sen!

Jag tänkte ladda upp fler bilder, men det tar sådan tid, så jag orkar inte!
1:a bilden; ingången till festivalområdet.
2:a bilden; Dead by April på scenen
3:e bilden; Metallica på scenen










Det stod i Aftonbladet att vi var ca. 35000 i publiken på Metallica konserten. Det märktes!! :)

Lycka; http://www.youtube.com/watch?v=cs87XLbqOVQ&feature=related (Metallica - Nothing else matters, Sonisphere festival Hultsfred 2009)

Will they burn for me?

Ett snabbt inlägg innan jag gör mig i ordning och far till jobbet bara... En enda natt kvar innan semestern! Så himlans härligt! Jag är nöjd! 10 timmar, som jag hoppas kommer att gå fort!

I morgon kväll ska jag knäppa mig en kall bara för att få känslan av semester! Sen blir det en tidig kväll, eftersom jag ska vara vaken i ett dygn lördag-söndag.

Monika var här ikväll, jag har lovat att jag ska vattna deras blommor när de är i Ungern :) Så har jag beställt diverse varor :)

Nej, nu måste jag göra mig i ordning...

It's been hardly a moment...

Äntligen är helgen slut, och det är min tur att få vara lite ledig. Det tackar vi för! Så de närmsta två nätterna ska nu spenderas hemma i min egen säng, härligt så!

Helena ringde idag, hon hade vunnit 2 biljetter till Sonisphere, bara det att hon redan köpt biljetter dit, så dessa var till salu. Nu är i alla fall en av dem såld, för jag slog till direkt! Oh bussbiljett är också köpt, så kl. 05:55 på lördag rullar vi från stan, och kl. 09:00 är vi framme i Hultsfred. Så blir det festivalyra hela dagen och natten, och bussen lämnar sedan Hultsfred kl. 04:00 på söndag. Det här blir bra!

Annars är det inte mycket som händer, jag känner mig trött och sliten idag, men det är väl vad man har att vänta sig efter att ha jobbat 30 timmar i helgen. Nu är det bara onsdag och torsdag natt, sen går jag på semster! Så på fredag kväll blir det nog till att knäppa en kall öl, härligt! :)

Nu ska jag försöka få lite gjort här. Tingeling.

You are the one, the one who lies close to me, whispers hello I miss you quite terribly...

Trött, trött, så trött. Men jag har tagit mig i kragen och i alla fall kommit ur sängen. Jag har lovat mig själv att jag ska diska och städa lite här hemma idag, jag måste göra det, för sen jobbar jag hela helgen, och då lär det inte bli mycket gjort.

Jag saknar mina promenader med Anki, och det blir inte av att jag går ut och går själv, så nu tycker jag att det är dags för henne att komma hem från semestern!

Igårkväll var jag på bio med Karro och såg Transformers; revenge of the fallen. Mycket bra film är min högst personliga åsikt!

Egentligen har jag väl inte så mycket att blogga om just nu, det har inte hänt sådär värst mycket de senaste dagarna... Nu är det i alla fall som sagt jobb som gäller i helgen, fre, lö och sön natt, men, mina vänner, efter det har jag bara två nätter kvar att jobba innan jag går på semester! Det känns bra måste jag säga, det sitter inte helt fel med lite semester på det här nu!

Nej, nu ska jag börja plocka lite här hemma!

Tingeling!

And through it all, she offers me protection...

Vad hände egentligen igår? Blev jag överkörd av en långtradare? För det känns som det, hela kroppen värker. Men det kan ju också vara så att vi spelade ölbrännboll, och att jag nu har fått en helvetisk träningsvärk....
Men kul var det! En regel; Man måste alltid ha  något att dricka i en av händerna, burk, flaska eller mugg spelar ingen roll. Man får sätta ner den när man slår, men man måste ta upp den när man ska springa. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min insats som brännare, bollsinnet finns kvar tror jag bestämt.

När så brännbollen var klar åkte alla hem och gjorde sig i ordning innan vi mötte upp hemma hos Helena, där blev det pizza och förfest innan vi drog oss ner till Harrys. Trevligt umgänge, samtal och dans tills det stängde och därefter blev det dags för nattbad efter en vända hem till alla för att hämta handdukar. Så vid 3-tiden hoppade vi i plurret nere vid Djulö och det var underbart skönt i vattnet. Sen var det dags att åka hem och lägga sig, och det var alldeles utmärkt!

Idag känner jag mig lite sliten, men det kostar att ligga på topp! Det var i alla fall skitkul igår, och värt varenda krämpa jag har idag. haha.

Tingeling

I'm tired of using technology...

Natten förflöt ganska fort, vilket jag inte alls hade något emot. Det kom lite regnskurar, men när vi lämnat våra rapporter kl. 7 i morse sken solen, så Tiina och jag åkte ner till Djulö och hoppade i sjön. Det var himlans skönt, vi simmade en liten bit innan Tiina skjutsade hem mig och jag damp ner i min säng. Sval och skön var jag och sjönk ner i en underbar sömn, som slutade alldeles för tidigt, redan 12:30 ringde klockan. Men jag måste ju kunna sova ikväll, eller ja, i natt blir det väl, för det blir förmodligen utgång ikväll.

Men först ska vi ner på Djulö och spela ölbrännboll! Jag kan knappt minnas när jag senast spelade brännboll, men det måste nästan ha varit sista veckan i gymnasiet, när man hade sådant där för sig. Det ska i alla fall bli grymt kul! Och jag som trodde att jag inte hade någon alkohol hemma, men så kom jag på att det har jag visst, för jag köpte ett vin som jag nyss fått nys hom häromsistens. Red Gold heter det och ska tydligen ha någon smultronsmak. Det kan bli bra tror jag. Och så har jag lite Koskenkorva Wild Strawberries kvar, så det kan jag shotta på, ja, det ska nog lösa sig det här!

Nu ska jag platta håret innan jag åker till Helena och möter upp. Tingeling.

If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Jag är lycklig. Mycket, mycket, mycket lycklig. Idag har jag nämligen luskat reda på att Snow Patrol kommer att öppna för U2 på Ullevi den 1 Augusti. Jag är någonstans i det blå och svävar just nu. Det kommer att bli så himla sjukt bra det här! Det ska bli så himla underbart!!

Men nu måste jag göra mig i ordning, Tiina kommer och hämtar mig om en halvtimma, det är jobbdags igen, och tillbaka till verkligheten efter min sköna långledighet. Men det är nog lika bra det, för idag regnar och åskar det. Haha!

Tingeling.

I'm tired of using technology...

Jag har haft ännu en sådan där, helt perfekt dag. Den började i morse, redan vid 9, för då kom Tiina och hämtade mig, och vi påbörjade en liten roadtrip till Örebro och Marieberg. Det blev besök i många affärer, det är underligt hur fort tiden går när man springer i affärer, helt plötsligt var det eftermiddag, och sedan hemdags. Men det blev lite shopping i alla fall, jag köpte två par rosa foppatofflor. Ett par att ha hemma nu under sommaren, bara för att det är så skönt att ha ett par skor som man bara kan stoppa ner fötterna i. Så köpte jag ett par lite tunnare, 3/4 byxor, turkosa var de, vilka jag köpte med jobbet i åtanke, det är skönt att ha lite sådana tunna brallor där nu på sommaren. (Även om jag bara har 8 nätter kvar att jobba innan semestern. Ja, nedräkningen är ett faktum!) Så köpte jag lite doftljus, ett par örhängen, lite hårsnoddar (Malin kommer och klipper mig V. 32, det ska bli sååå skönt, men fram till dess får jag nöja mig med att jag i alla fall kan dra ihop håret och sätta upp det.)

Örebrobesöket avslutades i alla fall inne på en djuraffär, där jag handlade både godis och leksaker till mitt hjärta Imperius eftersom han faktiskt fyllde 1 år! Han börjar bli vuxen nu min lilla skrutt! :) (Han fick även presenter av Karro och Helena, de vänliga själarna!)

Sen var det hemdags, och jag hann inte vara hemma så länge innan det var dags att bege sig mot Helenas hem. Där mötte vi upp innan vi for ner till bion för att se Ice Age 3. Grymt bra film måste jag säga! Gud vad jag har garvat!

Så allt som allt måste jag verkligen summera dagen som mer eller mindre perfekt. Nu är det sista dagen på min långledighet i morgon, och jag hoppas på sol ännu en dag så att man kan få vara ute och njuta! :) Men nu är det sängdags för både mig och busen min, vi är nog nästan lika trötta båda två! Natti!