Small fragments of a life

Every little beat within my heart is still beating for us, every little piece of my heart is still longing for us...

It's been a long day, but someone's gotta do it.
Jodå, idag hade jag en sådan där härlig 12-21 tur på schemat. Vilket innebar lite morgonmys, en datorstund och sedan mot jobbet. Men det är skönt, något ska man ju göra för sina pengar, menar jag. Och i morgon tar vi nya tag då är det 7-16 som gäller. Hurra.


Dagens låt; Dead by April - Within my heart


Fridens liljor

What I have in me, in my mind is you...

Jag vet att jag är usel på att uppdatera bloggen just nu. Det är sommar, det är sol, det är jobb, det är träffa vänner och så himla mycket annat som hamnar högre upp på listan än det här med bloggen. Jag ska försöka bättra mig, jag måste styra upp det hela på något vis, hitta tiden.

Det knallar på som vanligt, Sonisphere var en fullträff! Trevligt sällskap, bra musik och härlig festivalstämning. Det kunde inte bli bättre!

Några dagar senare bar det av mot Dalarna tillsammans med Jennie, för att kika på Melissa Horn på Dalhalla. Hon är bra hon, väldans så! Dock är hon ingen scenartist, det måste erkännas.

Idag har Crucio blivit av med stygnen i svansen, och det har läkt väldigt fint. Så nu hoppas vi att pälsen växer ut snart! Jag drog också med mig Veronica ut till Beckershov för att ösa båten. Sedan var det gympa i stadsparken. Det är verkligen inte min grej, men på något sätt blev jag ditlurad. Det gick dock relativt bra, och man blir ju så nöjd efteråt!

Men nu väntar sängen på mig, jag börjar känna mig lite sliten. I morgon är det jobb som gäller igen!


Dagens låt; Dead by April - Losing you

Fridens liljor!

Do you see me, as I see you?

Sådärja. Då var man tillbaka från de döda.
Jag har varit sjuk, riktigt jävla dödssjuk. Halsfluss eller virus eller vad fan det nu var, det spelar mindre roll. Farmor och farfar åkte till Småland i söndags, så i måndags passade jag på att bli sjuk. Varför inte passa på när man är ensam, liksom? Hela veckan har spenderats i soffan, och jag kan meddela att det inte visas några som helst bra program på TV på dagtid. Det var längesedan jag var så dålig som jag varit de här dagarna. Feber, halsont och värk i kroppen. Tiina har varit en räddare i nöden som svängt förbi med vatten och andra förnödenheter.

Och när jag legat sjuk passade Crucio på att klämma sin svans i en dörr. Det resulterade i ett veterinärbesök med sövning och amputation, medicinering och en matte som är 4000 kr fattigare. Men huvudsaken är att lilleman är okej, och han kommer att bli bra, Veronica ger honom bästa möjliga vård.

Nu laddar jag för Sonisphere.
I morgon drar vi till Stockholm för att lyssna på awesome musik.

Dagens låt; Dead By April - Carry Me

Fridens liljor

It's a strive but a shimmer in your eyes just makes me know that you and I belong...

Idag är det första Juli.
Det betyder att min finaste Imperius blir hela 3 år gammal.
Det gör mig så ont att inte ha honom och Crucio hos mig. Saknaden efter de 2 är enorm. Jag vet att de har det bästa tänkbara hem, att Veronica tar hand om dem på bästa sätt och det är jag otroligt tacksam för. Ändå saknas de mig, varenda dag. För de är mina prinsar, mina finaste pojkar, min familj.
Men ett stort grattis till min finaste, stora pojke.

Snodde bilden av Veronica, för jag är hos pappa och på hans dator finns inga bilder på min finaste Imperius.Nu ska jag slänga i mig lite mat, laddar för jobbhelg.

Dagens låt; Amaranthe - Amaranthine

Fridens liljor!