Small fragments of a life

You make sence of who I am...

En eftermiddag spenderad ute i Beckershov är en inte alls tokig eftermiddag.
Fast jag har bränt mig, så nu är jag alldeles röd. Men det är ju också rätt snyggt.
Satsar på kräfta 2011, liksom.
Skönt var det i vattnet i alla fall. Hade lite ångest över att jag inte hoppat i plurret ännu i år, men nu är det gjort också.


Veronica och Helena


Helena doppar fötterna. Det enda hon doppade.


Helena


Veronica


Jag, efter bad.
Kvällens låt; Red - Pieces

Fridens liljor!

Plattis

Anledningen till att jag har ett passionerat förhållande med min plattång...

Före...


Efter...Enough said...


Fridens liljor!

Angels lie to keep control...

Jag hittade brallor igår, investerade till och med i två par. Det gäller att skaffa sig valmöjligheter.
Men, för det finns en men, jag glömde mina skärp hemma i Linköping, så nu står jag i valet och kvalet. Antingen åka till Linköping för att hämta skärp (och samtidigt passa på att hämta ett par skor jag inte är rädd om, för att ha något att ha på fötterna på Sonisphere), eller köpa nytt skärp (och nya skor.)
Svårt val. Det tål att tänkas på.

Gårdagskvällen var fin i alla fall, spenderade den i stadsparken med Helena och Veronica. Det hade varit ännu trevligare om det inte var för det faktum att det var karaokeunderhållning. Det var två skav som turades om att ställa sig och mangla gamla hederliga låtar hela kvällen. När snubben drog i med "Ta mig till havet" blev det för mycket och vi reste oss och gick. Huvaligen.

Avsluta med lite bilder, kanske?

Veronica och Helena


Sköna Helena


Fina Veronica


När jag kom hem från stan möttes jag av den här vyn. Minus stege. Farmor var smått förtvivlad, för parasollet hade blåst upp på taket. Jag fick hjälpa henne hämta stegen och klättra upp och hämta det. Inte något man ser varje dag i alla fall.Nehej, nu ska jag sätta mig på altanen och lösa lite korsord tror jag. Life is good.


Dagens låt; Slipknot - Snuff
(9 dagar kvar till Sonisphere)


Fridens liljor

Bildkavalkad

Oj, vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen på senaste. Jag ska försöka skärpa till mig lite, man kan väl säga att jag nu haft mitt sommarlov från bloggen, så kör vi på igen?

Jag är tillbaka på jobbet igen, och det känns riktigt bra. Känns ändå lite som semester, för när jag går ifrån jobbet är jag ledig. Det är en känsla jag inte är van vid, att inte ha något som hänger över huvudet på mig, något jag egentligen borde göra. Så det är skönt! Ännu skönare är det dock att jag faktiskt har hela 2 dagar ledigt nu, och får lata mig i solen. Det är inte så dumt det heller, sådär mellan varven.

Idag ska jag ner på stan för att se om jag kan hitta några byxor, jag är i stort behov av nya brallor. Vi får väl se vad som kan hittas. Ikväll stundar middag i stadsparken med Helena och Veronica. Dagen har verkligen potential.

Bara för att jag varit borta en stund avslutar vi dagens inlägg med en hög bilder!

Vi dedikerade en dag för Tiina, för att hon blivit 30-åring. Såhär snygg blev hon när vi fixat iordning henne! :)


Sedan åkte ögonbindel och solisar på.


Vi tog en sväng in på Ica Nära.


Sedan fick hon mocka lite hästbajs.


Efter det fick hon göra i ordning sina naglar.


Nyblivna 30-åringen.


Thereze


Jag


Annelie


Sedan tog vi en tur ner på stan...


..för att prova kläder.


Efter det bar det iväg ut till Forssjö


Där hon fick bli fin i håret.


För att slinghätta är så sexigt...!


Men slutresultatet blev ju riktigt bra!


Kvällens chaufför...!


Sedan blev det helt plötsligt midsommar. Den spenderades på Ändbäcken.
Thereze och jag - före.


Thereze och jag - Alkoholen är slut.


Thereze och jag - efter.


Farmor och farfar.


Trädgården.


Mitt sommarhem.


Här tittar jag fram.


Det här är sommar för mig!
Nehej, mina vänner, nu ska jag göra mig i ordning och ta mig ner på stan för att hitta de där byxorna!

Fridens liljor!

Söndag förmiddag.

Jag lever, det gör jag. Men det har varit lite mycket nu, på senaste tiden.

I torsdags spenderade jag dagen ute hos Tiina i Forssjö, en trevlig dag, som sedan avslutades hemma hos mamma eftersom hon fyllde hela 51 år. Hon börjar bli gammal nu, min lilla mor.

Sedan i fredags snurrade jag runt på stan en stund och fixade en del, innan jag åkte ut till min frisör i Forssjö för att styra upp håret som fått växa fritt under hela våren. Det tog en stund med klippning, färgning och slingning, men jag blev så skitjävlanöjd! Nu är håret så mycket snyggare, och så mycket mer lätthanterligt.

Så igår firade vi Tiinas 30-årsdag, lite i efterskott sådär. Jag kommer att berätta mer om den när jag har fått in bilderna på datorn. Eftersom min kamera är död lånade jag pappas, men jag glömde be om datorsladden till den, så jag kan just nu inte få bilderna ur kameran och in i datorn, därför får ni vänta på att höra om dagen. Måste ha bilderna till, för att göra berättelsen mer levande. Men kan avslöja att vi hade jävligt roligt, och att Tiina var alldeles bortkollrad!

Idag är jag lite småseg, men so worth it!

Fridens liljor

Sommarlov!

Jag är så jävla awesome!
(Och ödmjuk så hälften vore nog)

Jag har idag avslutat termin 1 med en godkänd anatomitenta.

Men jag var nervös, hade en helt sjuk tentaångest. Det gick sådär att sova i natt, och jag vaknade tidigt i morse. Klockan 9 åkte jag till Clinicum för att kötta in den sista anatomin. Sedan tog vi lunch, och efter det väntade en rad långa nervösa, ångestfyllda minuter innan det var dags att stiga in till tentan. Jag och två av mina basgruppskamrater tenterade ihop, och en och en halv timme senare steg vi ut i korridoren igen. Vi gick ner till cellskapet för att dricka en kopp kaffe, och vänta på att tentatorernas bedömning. Det var långa minuter, ca. 45 stycken. Sedan fick vi gå in en och en för att höra vårt resultat. Jag var inte helt nöjd med min insats, fick total black out när jag satt där och skulle berätta om knä, underben, fot. Men tydligen var jag good enough. Och det känns så jävla bra!

Nu väntar en låååååång sommar (som förmodligen kommer att gå jävligt fort) utan pluggmåsten. Så skönt!
Jag har landat i K-town igen, och på måndag väntar jobb igen. Spännande!

Men nu ska jag styra upp lite här.

Fridens liljor

I am not the jaded kind...

Jo, ifall ni har missat det så är det den 6:e juni idag. Sveriges nationaldag.
Vet ni vad det betyder? Jo, det betyder att de flesta är lediga och kan sitta och glassa på en filt i solen och ha det bra. För vissa andra betyder det att man anatomipluggar. Jag tillhör dessa "vissa andra". Men lika glad för det är jag. Ahem.

I morgon blir det full jävla rulle på detta pluggande, även onsdag förmiddag. Sedan görs den onsdag em. Jag känner mig inte alls redo, och jag tvivlar på att jag kommer att känna mig redo när jag står där, men det måste göras. Och jag försöker se det som så att det inte är jordens undergång om jag kör på tentan. Då får man helt enkelt plugga en del i sommar och förbereda sig på omtenta. Men som sagt, jorden går inte under.
Det ska dock erkännas att jag har tentaångest. Så är det, för det är jobbigt det här med tentor, det ska man inte sticka under stol med.

Jag har för övrigt kommit fram till att jag har lite problem med svenska språket. Inte stavning och sådant, men betoning av vissa ord. Förhinder, till exempel. Jag vill säga förhinder. Men tydligen ligger inte betoningen på för. Skumt.

Nej, nu ska jag återgå till min gubben i lådan.


Dagens låt; Hey Monday - Candles

Fridens liljor

Standing on the high wire while you're on the ground, to you what is dangerous is safe and sound...

Dagens blogginlägg handlar om något världsviktigt. Det är något jag har funderat på hela kvällen, och visst kunde jag googla, men jag orkar inte det. Bättre att blogga om det. Så, här kommer det; Vad är det egentligen för skillnad mellan en älv, en å och en flod? Alltså, är det inte samma sak? Är det norrlänningarna som försöker vara märkvärdiga med sina älvar, eller är det faktiskt så att de 3 skiljer sig från varandra? Någon som vet? För jag är jättenyfiken.

Det var dagens viktigaste fundering. Annars har den mest bestått av muskelplugg. Ja, det finns en del att lära sig, kan man ju säga. Linda och jag har gått igenom bålens muskulatur idag. Det sitter inte helt ännu, men med lite tur och mer tentaplugg i helgen sitter det snart nog. Tillsammans med alla övriga muskler i kroppen. Den 8 juni tentar jag, och sedan är det sommarlov i hela 4 härliga dagar innan jag börjar jobba.

Men nu ska jag lägga mig och bläddra igenom gubben i lådan innan jag släcker lampan. Fina grejor det där.


Dagens låt; No use for a name - Let me down

Fridens liljor