Small fragments of a life

I think of how you know me, no doubts no thinking twice. When your smile can be so soothing, a familiar paradise. When there's no one else that makes me whole, I have never needed more...

Det känns som att jag fått mycket gjort idag. I alla fall när det kommer till skolarbete.
Jag känner mig redo inför basgrupp i morgon, så det är skönt.

Veronica bjöd på frukost idag, sedan satt vi och studerade några timmar. För min del blev det x antal koppar kaffe, för Veronica har en mjölkskummare, så den blev flitigt använd. Fantastisk mackapär. Jag måste ha en sådan!

Nu har tröttman slagit läger i mitt huvud, och jag slöttitar på TV i brist på annat att göra.

Dagens låt; Melissa Etheridge - I've loved you before

Fridens liljor


I miss you, I miss you, I'm gonna need you more and more each day, I miss you more than words can say, more than words can ever say...

Äntligen har jag hittat en vinterjacka!

Jag tog med mig Veronica till Norrköping idag, vi tittade in på ingelsta och jag hittade en jacka på Kappahl som tyvärr var för stor. Men Veronica är modig så hon frågade butiksbiträdet om den fanns i mindre storlek och hon sade att det gjorde den, inne i centrum. Så vi hoppade in i bilen och körde in till centrum. Parkerade i ett av P-husen och skulle precis till att köpa biljett när en snubbe kom fram till mig och frågade om jag tänkte stå längre än en timma, när jag sade att jag inte skulle det fick jag en p-biljett av honom. Vilka snälla människor det finns i världen!
Sedan in på Kappahl och där fanns den, min vinterjacka! Jag är nöjd, nu behöver jag inte fundera mer på vinterkläder. Och ännu mer glad blev jag när farmor lovade att de skulle hjälpa mig betala den. Världens bästaste farmor och farfar!
Veronica och jag svängde förbi hos gammelpäronen för att visa upp jackan, och passade på att kika en snutt på Anderssonskans Kalle. Fantastisk film!

Senare på eftermiddagen gick jag upp till Mia, som jag inte träffat på typ ett halvår. Jättetrevligt att träffas igen! Massa snack och en del kaffedrickande. Sedan kom Thereze och hämtade mig, vi hämtade upp lillkusin, och så åkte vi tre till Veronica, Thereze var inne och sade hej en stund innan hon åkte hem med två hyrda filmer. Adam och jag blev bjudna på mat av Veronica, vi har kikat på dobidoo och nu sitter vi och lyssnar på gammal musik. Det är nostalgi!
Nu ska vi fortsätta vår kväll!

Dagens låt; Haddaway - I miss you

Fridens liljor

Take a look at me so you can see, how beautiful you are...

Det har varit en rolig dag!

Vi började med att hålla ett seminarium om respiration, vilket faktiskt var riktigt roligt.
Vi hade bland annat gjort ett litet skådespel om hur gasutbytet sker i alveolerna. 1 var berättare, 3 var syre, 3 var koldioxid och jag var hemoglobin. Det var en förstklassig föreställning måste jag säga, jag är mycket nöjd med min insats... Hehe.

Sedan blev det en snabb lunch innan det var dags att åka ut till campus Valla igen för gruppgympa. Jag har inte trott att det här med gruppgympa är min grej, men det är faktiskt riktigt roligt! Gruppen som höll i gympan gjorde det bra, det var ett riktigt skoj pass!

Nu ska jag lägga upp min BK rapport på it's, så är det ur världen!

Dagens låt; Secondhand Serenade - Stranger

Fridens liljor

I've been lookin for someone like you...

Det är en jäkla rolig utbildning det här, vi får träna på lektionstid och lära oss allt och lite till om kroppen och träning. Det är skoj!

Arbetet med seniorgympan fortsätter, och det går faktiskt framåt! Vi har snart färdigställt vår rapport, ska bara göra en intensitetskurva, sammanställa allting och scanna in våra fina streckgubbar.
Idag träffades vi i ett rum uppe på Clinicum och genomförde passet, jag är riktigt nöjd med min uppvärmning så nu ska jag bara öva in allt så jag kan byten utantill.
Vi har i alla fall roligt när vi övar;

Övningen som INTE heter Hitlerhunden!


Elin gör rygglyft.


Elin, Yngve och Anna twistar


Elin går ner i twisten.


Uppvärmningen på tavlan.Men nu är det dags att sova, för i morgon ska min basgrupp hålla i ett seminarium om respiration.
På eftermiddagen har vi sedan gruppgympa igen ute på campus Valla.

Dagens låt; Boys like girls - Someone like you

Fridens liljor!