Small fragments of a life

So let's change this, rearrange this

Sitter nu på tåget, på väg hem från Göteborg. Det är ju väldigt smidigt måste jag säga med pendel och tåg och sådant, man kan bara sitta och inte göra något alls under tiden. Eller så kan man sätta på datorn och sitta och knappa på den. Haha! Tiderna förändras, och det är inte alltid till det sämre :)

Vi fick vänta en stund på stationen i Göteborg, och jag skulle köpa en kopp kaffe till mig och te till mamma. Kaffe brukar vara dyrt, så det var ju inget med det, en stor kaffe latte för typ 35 kr, helt normalt. Men det måste ta mig tusan vara det dyraste te jag någonsin köpt, 25 kr för lite kokande vatten och en tepåse. Jag hade kunnat göra 100 koppar kaffe hemma för de pengarna. Inte för att jag är snål eller så, men det är ju lite skrattretande!

I morgon måste jag styra upp sista julklappen, och slå in allt jag har köpt. Fast det kanske jag gör redan ikväll, jag ska hämta Imperius hos Veronica, så hämtar jag lilleman i morgon, tror det kan vara skönt för Imperius att få vara lite själv, för Crucio är så himla busig. Och det underlättar nog paketinslagning att bara ha en katt att mota bort från snörena... De är underbara de små liven :)

Har pratat med farfar, så han kommer och hämtar vid tåget, lite kallt att gå hem, och inte så lätt heller för den delen, väskan väger bly och så har jag ju en kasse att hålla reda på. Men vi fick på allt på tåget utan större problem, vill man så kan man!

I morgon ska jag försöka styra upp lite julköttbullar och en hemmagjord rödbetssallad. Brödbak står också på schemat, även möte på banken och som sagt, ett sista julklappsinköp. :) Det är lite att stå i såhär innan jul...

Tisdag ska jag till jobbet och få en avskedsblomma, sedan pilates på kvällen, och efter det jobb. Onsdag sovning, sedan åker eventuellt jag och Anki och simmar innan jobbet. Sen, mina vänner, är det julafton. Sovning till 13-14 tiden blir det väl i alla fall, sedan hem till farmor och farfar för julmat och paketöppning, sen kanske hem en liten stund på kvällen till mina prinsar, och efter det till jobbet. Det känns som att det kommer att bli en ganska jobbig vecka... Juldagen brukar alltid spenderas hos farmor och farfar för jullunch, och planer för kvällen verkar ganska klara :) Så på annandagen kommer syster och hennes sambo hit, så då blir det mer julfirande...

Ja, jag vet ju i alla fall vad jag kommer ha för mig i veckan... Och jag älskar den här tiden på året, så jag har inget emot att det finns lite att göra, mysfaktorn runt jul är enorm! :)

Nehej, funderar på om man skulle sätta på en film nu, det är trots allt 1,5 timmar kvar på resan...

Is this the way it's gonna be?

En kul men tröttsam dag spenderad i Ullared. Om jag var miljonär hade jag nog handlat mer än jag faktiskt gjorde nu, men har man en budget att hålla sig till får man rätta sig efter det. Jag har i alla fall inhandlat en drös med julklappar, om jag räknat rätt har jag bara en kvar att köpa nu, och jag tror jag vet vad det kommer att bli... Jag ska styra upp det på måndag tänkte jag :)

Efter Ullared åkte vi till kusin och hans familj i Veddige, trevligt det! :)

Nu håller mor och moster på med maten, tacos står på menyn idag, jag gillar! :) Så får vi väl se vad morgondagen bjuder på, vi åker inte hem förrän i morgon kväll, så vi får några timmar till här. Dåligt med snö är det måste jag säga, bara lite i vägkanterna, men kallt så det räcker och blir över i alla fall!

Nu ska jag ta en titt på vad jag köpt idag egentligen, alltid lika skoj. Köpte ett par leggings och en kjol jag ska ha på julafton i alla fall, provade så fort jag kom hem och det blev bra! Jag är egentligen inte så mycket för kjol, men med ett par leggings under är det helt ok... :) Och så köpte jag en vit tröja, egentligen helt onödigt, för jag har redan på tok för många tröjor, men den var snygg och kostade bara 50 kr, så jag var tvungen...

Största funderaren just nu är hur jag ska få med mig allt på tåget i morgon, men det löser sig nog :)

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Dagen har passerat fort, Karro var här en stund, vilket var mycket trevligt :) Sedan var det dags för pilates. Det är så sjukt jobbigt för både mage och rygg, men det känns så himla bra när det är färdigt! :)

Får se om det blir till att färga håret på mor nu ikväll, hon ville ha det färgat i alla fall, och ikväll är nästan den enda dagen jag har tid för det, för i morgon får jag sällskap, så det blir en heldag på stan, och sedan bio, sedan på torsdag ska jag julpynta här hemma, sista vattengympan för terminen på kvällen och sedan åker mor och jag till Göteborg på fredag förmiddag :) Veckan har potential, absolut!

Jag har gått på långledighet, och det känns så bra! :) Var till vårdcentralen igår, och ska nu får remiss till hud, äntligen!

Jag blev lurad in i en filmklubb i höstas, och det var alldeles för jobbigt att hålla på att avboka beställningar varenda månad (om man inte avbeställde månadens paket fick man det automatiskt hemskickat) så jag gick ur klubben i slutet av november. Så i förra veckan fick jag en avi, jag hade ett paket på posten från vad jag trodde var filmklubben. Suckandes och bävandes för vad det var för filmer och vad det skulle gå på gick jag till posten och hämtade ut paketet, blev lite förvånad när jag insåg att det inte alls var några filmer utan en massa mörk choklad. På något sätt har jag blivit medlem i något som heter Club Choklad. Jag vet inte hur det gick till då jag inte tackat ja till att bli medlem i någon chokladklubb, så jag skickade just ett mejl till dem för att höra vad som egentligen händer. Jag kan inte påstå att jag är överförtjust i mörk choklad, jag tycker man lika gärna kan stoppa en sked kakao i munnen, men det var gratis i alla fall! :)

Nej, nu ska jag lägga mer koncentration på Biggest Loser, på TV, sen ska jag se om jag får tag på mor :)

Tell me that past times won't die, tell me that old lies are alive

Dagarna passerar fort, och julen närmar sig med stormsteg. Men det jag ser fram emot mest just nu är morgondagen, för den betyder att jag har en hel veckas ledighet, och det mina vänner, är inte dumt alls! När jag går av i morgon bitti ska jag ringa vct igen för nu har mina utslag spridit sig till armvecken, och jag är fantastiskt trött på skiten. Jag ska också försöka städa och pynta så det blir julfint här hemma. Tisdag kväll blir det Pilates igen, onsdag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men har funderat på att gå på bio, skulle vilja se New moon. Men vi får väl se. Torsdag ska jag till banken och prata om ekonomi, förstås. Jag fick ett samtal av någon på banken som frågade om jag ville komma förbi och prata om att bli ekenkund. Som tur var var farmor och Helena här när jag fick samtalet, så jag frågade dem om jag borde göra det, och det tyckte de absolut att jag borde.

Sen mina vänner, på fredag bär det av mot Göteborg. Mamma och jag ska hälsa på moster och Ingemar över helgen, och det blir nog det bästa på hela veckan! Skönt att komma hemifrån några dagar innan jul eftersom jag jobbar julen sedan. Jag gillar weekends away! :)

Så Lucia idag, och jag spenderade natten på jobbet, som stjärngosse! :) Mycket uppskattat var det, så det var kul. Kikade lite på luciafirandet på TV innan jag gick och lade mig i morse, sedan läste jag en liten stund innan ögonen gick i kors vid 8.30. Somnade på 2 sekunder, och sov till 17, utan att vakna en enda gång. Inte så dum idé att stänga ute kissarna från sovrummet! Crucio pep en del och försökte få upp dörren i typ 2 minuter, men verkade sedan inse att jag inte skulle öppna så då hörde jag att han började leka med Imperius istället.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning för sista natten för den här gången.