Small fragments of a life

But I don't feel anything, in the end there's nothing to win and nothing to lose, in this foolish loveless game...

Nu har jag varit på Lövåsenområdet och handlat skor! Efter mycket om och men hittade jag ett par jättefina och väldigt sköna vita skor, så jag bestämde mig för dem. Så när jag skulle gå ur affären fick jag syn på ett par fina rosa skor också. Och jag är väldigt, väldigt svag för allting som är rosa, så jag var bara tvungen att prova dem. Och de var också riktigt sköna. Jaha, vad göra? Tänkte att jag kan ju inte köpa två par skor, det är ju onödigt. Men så kollar jag priset på de rosa skorna; 50 kr! Det avgjorde saken kan jag ju säga, så nu är jag stolt ägare till 2 par nya skor. Nu blir ju problemet bara att välja skor, men något problem ska man väl ha. Haha. Jag har ju ett antal skor i garderoben och i källarförrådet redan...

Sprang in på djuraffären också och köpte kattgräs till Imperius. Och jag kan inte endast köpa en grej därinne, så jag köpte även en leksak och lite godis. Och så köpte jag en koppellina. Den gamla är en sådan där som åker in och ut efter hur han går, visserligen väldigt praktisk i vissa tillfällen, men i andra, mindre praktisk. Och från början köpte jag den till Teodore, för att han skulle kunna hoppa iväg utan att känna att jag sprang efter honom och få känslan att jag jagade honom. Så nu har Imperius fått sin egen lina. Vi får väl se hur det går, han brukar inte vara mycket för att vara ute när han har koppel på sig. Mycket märkligt, för utan koppel tycker han att det är jätteroligt att sitta på balkongen, men inte med koppel inte, nej då ska han gå in igen.

Så var jag in på Kvantum också och köpte tuggummi, bra att ha i natt, just jobbnätterna är jobbiga nu när jag slutat snusa, men då hjälper det att stoppa in ett tuggummi i munnen. Det har gått drygt två veckor nu, jag är nöjd!
Mina nya fina vita skor :)
Mina nya fina rosa skor :)

Ibland, bara ibland, undrar jag hur många som egentligen bor hemma hos mig!?
(Och kan det vara så att jag är en liten gnutta skoberoende?)Ja, just det, jag tror bestämt att jag nästan lovat att jag skulle lägga upp lite bilder på min iordninggjorda balkong.


Här har jag planterat gräslök, majs och gurka i en hink :)
(Nej, jag tror inte det blir något av majsen och gurkan, men jag tänkte att det kunde vara en skoj grej...)Your fingertips across my skin...

Sitter för tillfället på balkongen, har precis druckit mitt morgonkaffe här ute i solen, och nu sitter jag bara och njuter av vädret och livet i allmänhet. Jag sitter och funderar på om det är en "vanlig" dag idag, alltså att affärer är öppna som vanligt. Det är inte så lätt att veta sådant när man jobbar så oregelbundet som jag, för då spelar det egentligen inte någon roll vad det är för dag, eftersom någon måste jobba alla dagar om året. Jag tror jag får ringa pappa och fråga om han jobbar idag, för det är så man vet, jobbar alla vanliga dödliga så är det en vanlig dag. Hehe.

Och om det nu är en vanlig dag tänkte jag bege mig upp till Skokanonen och se om jag kunde hitta några fina skor. Jag har fått en idé i skallen att jag vill ha vita skor, vilket jag vet är väldigt opraktiskt och att de blir skitiga efter 2 sekunder, men jag kan inte få tanken ur skallen, och då måste det väl betyda att jag helt enkelt ska ha ett par vita skor.
Jag hittade ett par jättefina och jättesköna vita skor på en annan skoaffär här i stan, men jag har ingen lust att lägga ut 600 kr på ett par skor. Inte förrän jag blir miljonär.
Nu är det ju dock olyckligtvis väldigt svårt att hitta skor som passar mina fötter, de är breda, höga och korta. Och det görs helt enkelt inga fina skor till sådana fötter. Men skam den som ger sig, det är värt ett försök i alla fall. Jag ville ju ha ett par rosa skor förra året, och var hittar man det, om inte på just Skokanonen?

Och när jag ändå är uppe på Lövåsenområdet tänkte jag kila in i djuraffären och se om de säljer kattgräs. Jag är så trött på att Imperius mumsar i sig mina växter! Igår kom jag hem med växterna till balkongen och katten smög sig genast fram till gräslöken och började mumsa. Så nu har han inte fått vara på balkongen idag, för han går direkt fram till växterna och tuggar. Han sitter istället i fönstret bakom mig och kikar på mig med förorättad blick, som för att säga Jag vill faktiskt också vara därute!

Just det, apropå balkongen, nu finns här massa fina blommor, 4 stolar med 4 dynor och, efter blod, svett och tårar, ett svart fint balkongbord. Jag var uppe på Jysk med farmor och farfar igår och hittade 4 fina blå dynor och det svarta bordet. Bordet är jag mäkta nöjd med, det var nersatt från 1000 kr till 200. Det kallar jag fynd!
Men att skruva ihop detta bord var en nära-döden-upplevelse och jag tror bestämt att Veronica märkte av lite humörsvängningar. De som jag ibland får när saker och ting inte blir som jag vill att de ska bli. Hehe. Men jag lugnade mig ganska snabbt och fortsatte skruva och svära.

Jag återkommer med bilder på balkongen, tyckte inte det var någon idé att ta bilder igår, eftersom det regnade när balkongen väl var iordninggjord och färdig. (Hur typiskt är inte det?) Och idag har jag inte hunnit, men ska göra det sen.

Ikväll blir det grillning hos farmor och farfar, syster och hennes sambo kommer hit, jag tror bestämt att det kommer bli riktigt trevligt!

I never want to see you unhappy, I thought you want the same for me. Goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream, I'm trying not to think about you, can't you just let me be? So long my luckless romance, my back is turned on you, should've known yo

En mycket intressant natt, där Ramsjögatan blev degraderad till gränd, Anki inte tänker lukta på plastblommor klockan 5 på morgonen och Kicki skyllde sitt spritproblem på Lotta. Det ska väl kanske förtydligas att med spritproblem menas att hennes arbetströja var vitfläckig av handsprit och tydligen var det Lottas fel för det var hon som pumpade ut spriten som studsade på Kicki.

Nu ska jag alldeles snart iväg, Tiina och Hilma kommer och hämtar mig och så ska vi åka till ingvaldstorp och köpa lite blomster till min balkong, sen till farmor och farfar och plantera, innan hemgång hit för att styra upp och styra färdigt på balkongen. Sen filmkväll hos Helena ikväll, härligt så! :)

Nu iväg! Tingeling!

Hey lady, don't give up on me...

Nu är jag tillbaka här på bloggen efter en mycket trevlig, men även mycket upptagen helg. Det började med jobb torsdag natt, sen fredag kväll blev det grillning hos farmor och farfar innan jobbet. När jag vaknade på Lördagen åkte jag ut till Tiina i Forssjö, det blev lite mat och lite fika, och jag fick med mig 4 stolar, två blomsterlådor och två hängkrukor till min balkong. Hon är så snäll så! :)
Lördagskvällen spenderades sedan hos farmor och farfar, grillning igen och efter det spelade vi kort. Det gick käpprätt åt helvete som vanligt, men det gick desto bättre för farfar.
Sen var det hem och sova igen som gällde, för i söndags hade jag tvättstugan, och så for jag ut till Mia i Bie. Det var på tok för länge sedan vi träffades, så det var väldigt trevligt. :)

Jobb igen igår natt, men det gick riktigt bra, vi hade riktigt roligt, och jag tror det blir lika skoj idag, för jag jobbar med Anki och Kicki, och det brukar vara en bra kombination. I like. :) Anki köpte jordgubbar åt oss igår kväll. Mums! Så himla gott!!

I morgon ska jag styra upp lite på min balkong, jag ska ut till Ingvaldstorp och köpa lite blomster, sen bär det av till farmor och farfar för att plantera dem i lådor, och sedan hem och häga upp dem här. Det ska bli riktigt roligt att fixa med. :) Och i morgon kväll ska jag till Helena, vi ska styra upp lite på facebook, och så ska vi kika på Australia. Mycket trevligt.

Nu vila lite innan jobbet. Tingeling.

That's no way to live, tangled up like balls of string

Nu har jag styrt upp här hemma, bäddat rent i sängen, dammsugit och diskat. Jag ska säga att det inte är det lättaste att bädda rent i min säng eftersom Imperius tycker det är väldigt skoj när jag skakar lakan och han vill väldigt gärna lägga sig under och över och på sidan och fånga det och springa på det... Och när jag lyfter ner honom blir han förbannad. Ja, det är helt enkelt ingen lätt uppgift. Så jag var lite förutseende idag och stängde ut honom ur sovrummet. Det var dock inte det lättaste, för under tiden jag höll på att bädda satt han utanför dörren och pep. Han låter fortfarande som en kattunge när han jamar, och det skär i hjärtat när han låter olycklig. Därför släppte jag in honom i sovrummet igen så fort jag fått underlakanet på plats.

När jag så bäddat var det dags för dammsugning, jag började med att byta påse, det var ett tag sedan jag gjorde det, så jag tänkte att det kunde vara bra att det blev gjort. Så började jag dammsuga. Och av någon anledning lät det som att jag höll på att poppa popcorn i dammsugaren, och jag förstod inte varför det lät så. Ringde till farfar och frågade hur det kunde komma sig att det lät så och fråga om det var ok att köra med dammsugaren i alla fall. Han ville höra hur det lät så jag skulle dra dammsugaren till mig och starta den, men då lossnade slangen! Vi fick lägga på och så ringde jag till pappa och bad honom komma och kika på den lilla grejen. Han kom hit och han lyckades pussla ihop den igen, och visade hur de tre små plastbitarna skulle sitta ihop och sedan in i dammsugaren. Jaha. Så åkte han hem och jag fortsatte dammsuga, kom till vardagsrummet så lossnade slangen igen. Men då visste jag hur jag skulle göra, så jag gjorde på det viset och fortsatte... ända tills slangen lossnade i ANDRA ÄNDEN! Vad i hela världen?! Där var det i alla fall inte så komplicerat, bara att trycka in slangen i munstycket. Men det känns som att det är dags att investera i en ny dammsugare!

Det blev inget Forssjö idag, Tiina hade inte tid, men hon kommer kanske hit i morgon eftermiddag istället. Jag ska försöka sova till 12 i morgon hade jag tänkt, så har jag hela eftermiddagen på mig att göra något, sen jobbar jag i morgon natt. Det ska på sätt och vis bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen, komma in i vardagen och leva som en normal människa igen.

Nu ska jag ta en kopp te tror jag och mysa lite i soffan. Jag får nog sätta på en film, annars somnar jag tidigare än jag borde. Tingeling.

All the things she said, all the things she said running through my head...

Åh, vad skönt med onsdag. Eller? Jo, visst, det är helt okej med onsdagar, MEN, nu är det så att just denna onsdag är den sista dagen på min långledighet och det känns lite dystert måste jag säga. Jag ska väl egentligen inte klaga, jag har varit ledig i nio nätter, men det är det att nästan hela första veckan spenderades hemma, eftersom jag var sjuk. Och när jag väl blev frisk hände det där med resan till Frankrike, den som inte blir av nu, så andra hälften av långledigheten har jag ju bara varit besviken och förbannad.

Men jag har i alla fall slutat snusa. Jajjamen, jag har inte snusat sen i Torsdags kväll, och jag måste säga att det känns riktigt bra! Jag var sugen som fan igår, men nu är det principen, har jag klarat mig i nästan en vecka tänker jag fan inte börja igen nu. Det blir lättare ooch lättare säger de. Vi får väl se, men nu är det en principsak. Och jag håller ganska hårt på mina principer.

Nu väntar jag på att Tiina ska ringa, vi skulle kanske ses idag, men vi får väl se hur det blir med det, hon fick jobba i natt som var, och jag vet inte om hon ska jobba i natt som kommer, hon skulle höra av sig när hon vaknar. Så jag antar att det bara är att sitta här och vänta. Jag ska ta och dammsuga och torka golven medan jag väntar, så har jag något att göra. Skulle även behöva byta lakan i sängen och röja lite. Inte för att det är stökigt eller så, nej, för sedan det där med resan hände i fredags så har jag blivit nästan pedantisk, och jag vet inte hur det kommer sig, men så är det. Och det är väl bara att tacka och ta emot, för det är inte en dag för tidigt.

Just det, var ute och gick med Anki igårkväll, vilket var otroligt skönt. Hon skrev till mig på MSN strax efter nio och frågade om jag ville följa med ut och gå. Och det satt inte fel, skönt att komma igång igen efter två veckor med sjukdom. Nu blir det ordning på torpet igen, nu är vi igång, och nu kommer inget stoppa mig. När jag kom hem från promenaden gjorde jag 50 sit ups, 50 push ups och 50 rygglyft. Det känns bra det här.

Tingeling.

It must have been love, but it's over now...

Jag har finbesök :) Veronica är här och vi sitter i soffan och kikar på Pretty Woman :) Så himla bra film, och en film är ju alltid bättre när man har någon att kolla på den med :)

Vi har käkat fruktsallad, jag styrde upp en sådan med banan, vindruvor, äpple och päron, och så hade jag i lite vuxendricka som jag köpte på Ålandsfärjan, något med vilda jordgubbar. Nötter pluppade vi också i, och så toppade vi med vaniljvisp. Mycket gott måste jag säga :)

Imperius busar som vanligt när Veronica kommer :) Men det är kul :)

Nej, nu ska jag fortsätta kika på filmen :)Min fina :)

Världens finaste Imperius :)

It only hurts just once

Jag har skoskav mellan stortån och tå nr. 2 på foten. På båda fötterna! Så, som ni kanske gissade använde jag igår mina flip flop för första gången i år. Då får jag alltid skoskav där. Och det vet jag om, det var därför jag använde dem just igår, för nu är jag ledig ett par dagar till, och då hinner det läka, och sen kan jag använda mina flip flop utan problem resten av sommaren.

Igår var jag och Veronica ute på en promenad, vi traskade ner till Spece, sen tillbaka hem till Veronica, så det var en kort promenad, men vi ville vistas i solen, så vi lade oss på hennes gräsmatta och låg där i ett par - tre timmar. Så himla skönt att bara vara i solen när den väl behagar lysa på oss :)

Så blev det TV på kvällen, Bones, Söndagsparty och till sist Parlamentet som vi spelat in :) Sen var det dags att ta sig hemåt, och det var kallt som fan kan jag upplysa om. Så fort solen gått ner behöver man ju nästan ha vantar på sig när man ska cykla någonstans.

Vi får se om det blir någon promenad idag, vi hade tänkt det, Anki och jag, men det regnar och är ruggigt ute, så vi får väl se. Jag ska väl i alla fall försöka ta mig till affären och köpa lite mjölk så jag kan dricka kaffe :) Lite frukt skulle behövas ha hem också, och eventuellt ett paket tuggummi. Jaja, vi får se vad dagen bjuder på. :)

Skratt på gräsmattan :) 
Mer tokigheter :)I wish I could be, every little thing you wanted, all the time, sometimes...

Jag kikade på min nummerpresentatör tidiagre, och återigen fann jag x antal nummer jag inte kände igen. Men så slog jag upp dem på eniro, och jag kände till nästan vartenda ett. Men nu för tiden lägger man ju in numren i telefonboken på hemtelefonen, så man behöver inte längre lära sig dem utantill. Det måste vara därför jag inte längre kan koppla ihop ett nummer med en person. Annars brukar jag ha ett riktigt bra sifferminne nämligen.
Fast, det var ett telefonnummer som jag inte känner igen, och det finns heller inte med på eniro eller hitta. Konstigt nog är det ett 0150-nummer, så det är ju någonstans här i stan. Men jag förstår inte varför det inte finns med på internet. Vem är det som har ringt? Man vill ju inte ringa upp heller när man inte vet vart numret tillhör!

Nej, nu ska jag göra mig i ordning, Veronica och jag ska ut och gå och fotografera lite :)

Tingeling.

Can you keep a secret?

Eftermiddagen har spenderats ute i Strångsjö, hemma hos Veronica. Mycket spännande måste jag säga. Jag har inte varit där förut, bara skjutsat hem henne från jobbet någon morgon, och jag måste säga att jag är lite imponerad av mig själv, att jag faktiskt kom ihåg vart hon bodde. Annars brukar inte sådana grejor vara min starka sida. Man upphör aldrig att förvånas.

Nu sitter jag och kikar lite på Gilmore Girls, ska väl titta på melodifestivalen om 45 minuter, fast egentligen är det ju bara sista delen av röstningen som är intressant. Och som vanligt kommer någon av öststaterna att vinna, alla röstar ju på sina grannländer. Ja, jag vet att vi här uppe i Norden också gör det, problemet är bara att vi inte har så många grannländer.

Jag ska försöka hålla mig vaken till programmet är slut, då kanske jag kan lyckas sova ordentligt, har inte lyckats göra det så mycket på senaste, har vaknat minst 1 gång. Annars när jag sover brukar jag sova i ett enda streck, och det är otroligt vad mycket tröttare man blir (eller jag blir i alla fall) av att vakna mitt i natten.
I natt vaknade jag vid 3, och jag förstod inte varför, men så i morse när jag väl steg upp hade en av mina köksstolar ramlat. (Imperius såklart). Så jag misstänker att jag vaknade av kraschen, fast jag kanske inte var vid tillräckligt medvetande för att komma ihåg kraschen.

När lönen kommer ska jag åka och köpa lite blommor till min balkong hade jag tänkt, det ser lite dött ut därute just nu. Sen skulle det vara trevligt att köpa något litet bord och ett par stolar kanske. Jag ska se vad jag kan hitta, det kan ju finnas något billigt någonstans.

Just ja, jag vet inte om jag skrev om mitt klädkammar projekt här!  Men i alla fall så har jag nu rensat ur min klädkammare på återvinningsbara grejor (Varför väntar man med att åka till återvinningsstationen tills man har hela klädkammaren full med grejor och man måste vada för att komma in i rummet överhuvudtaget?) och så flyttade jag inte min ställning med korgar där, en sån där köpt på IKEA. Jag måste visserligen köpa en till, för jag har på tok för mycket kläder, ändå rensade jag ur en hel kasse! Det tråkiga är bara att en ställning är 4 korgar, och jag behöver 2, för de går att stapla på varandra. (Vilket innebär att det blir dyrare.) Dessutom måste jag köpa ett antal galgar, för i Garderoben jag tog ställningen ur kan jag nu hänga blusar och andra kläder som mår bäst av att hänga på galge. Det blir bra när det är klart. Jag är nöjd, mycket nöjd.

Nu ska jag göra i ordning en kopp te tror jag, sen blir det som sagt soffläge och melodifestival. Tingeling :)Mmmm, kvällsfika :) Te, apelsin, äpple och Mariekex. I bakgrunden lyser ljuset jag fick i födelsedagspresent av Veronica :)
Min nyorganiserade klädkammare :) Nöjd! :)
Imperius älskling busar på hatthyllan :)

They say I look fine but if walls could talk, they'd tell you all about how much I break apart

Igår var det medlemsmöte med kommunal, så jag, Veronica och Peder var där och underhöll. Det gick bra, riktigt bra, och det var kul. Vi körde 5 låtar; Vem kan segla, Gatorna på söder, Båtlåt, Balladen om den kaxiga myran, och den odödliga hästen, fast med en helt annan text som Peder knåpat ihop och som handlade om kommunal. Så fick vi varsin bag som tack, vilket var mycket behövligt i mitt fall, eftersom jag inte hade någon innan.

Solen lyser ute, vi får se vad dagen bjuder på. Jag skulle ev. ut till Tiina, men hon kan ha fått förhinder. I så fall vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men det visar sig.

Tingeling.

I never realized it could make me cry...

Nu är jag tillbaka från andra sidan, från de dödas sida vill säga. Penicillinet har redan gjort verkan, och idag är jag som en ny människa. Det känns bra, riktigt bra! De senaste dagarna har varit en melankoli, men nu så börjar det arta sig. Jag sitter i fönstret hos Veronica, vi har övat låtar inför torsdag, och nu lyssnar vi på musik medan Veronica lagar mat åt oss. Sen blir det melodifestivalen :)

Så, som sagt så har vi övat lite låtar, men ska inte avslöja vilka rikitgt ännu :)

Oj, nu börjar det regna, härligt, det tycker vi om, då far mycket pollen ner på marken, och det blir mycket lättare att andas :)

Nu är det maaat. Tingeling

I never knew you...

Det börjar nog vända nu. Jag har varit på vårdcentralen idag, och det gick bra mycket smidigare att få komma dit än jag trodde att det skulle göra. Jag har fortfarande inte vänt mig vid att det kostar pengar att gå till läkaren! Men så tog de lite blod och så fick jag komma in och träffa läkaren. Problem. Maken till läkare att mumla får man leta efter! Jag förstod/hörde inte hälften av det han sa. Han kikade i halsen och sade; rodnad, mummel mummel
Fråga mig inte vad diagnosen blev, för det har jag ingen aning om, det gick inte att höra, men han skrev ut en herrans massa mediciner, penicillin, slemlösande, sömntabletter.., Så nu blir det till att knarka någon vecka här. Haha. Just det ja, fick även med mig en ny Bricanyl hem, tappade min när Anki och jag var ute och gick vilse i skogen. Men nu så är det ordning här igen. Önskar bara att jag hade kommit ihåg att köpa nässpray när jag ändå var på apoteket, men det glömdes. Jaja, jag antar att man inte kan få allt här i världen.

Efter besöket på vårdcentralen for jag hem till Veronica en liten stund, det var skönt att träffa en annan mänsklig varelse, det har rådit brist på det på senaste. Det var kul, tyvärr orkade jag dock inte så länge, jag är helt jäkla slut, både i kroppen och knoppen.

Nej, nu ska jag vila en stund. Tingeling.

Blue is just blue, our love is true, is a matter of fact, oh, and you love me too, it's as simple as that...

Det har varit en otroligt jobbig helg, jag skulle ha jobbat fredag, lördag och söndag natt, jag skulle trotsa heshet och förkylning hade jag tänkt, men ibland går det inte som man tänkt, och det hela slutade med att jag fick vandra hem från jobbet kl. 03:30 i lördags morse, för då var feber ett faktum. Inte så mycket att göra åt, men jag hade mer än gärna klarat av helgen, eftersom jag nu är långledig.

I morgon måste jag dock ringa till vårdcentralen, för jag har en hosta som inte är av denna värld, jag hostar nog upp lungorna vilken sekund som helst. Jag kan inte sova, och jag kan inte slappna av. Inget vidare ska jag säga. Och jag är inte så van vid att vara sjuk så när jag blir det känner jag mig döende. Och sällskapssjuk. Otroligt sällskapssjuk. Men Veronica min vän har lovat att hon ska hålla mig lite sällskap i morgon i alla fall, så det känns riktigt bra.

I torsdags hade vi skarp brandövning på jobbet, det var riktigt roligt, för att inte säga lärorikt! Ja, det gillade jag skarpt. ;)

Nej, nu får det vara nog, ska försöka få lite sömn. Tingeling.

Let's go to the beach, get the sand through our feet

Nu så har jag varit lite lat med bloggandet på senaste tiden tror jag, får ta och styra upp det här!

I helgen var jag på Ålandskryssning med Helena, Veronica och Ullis, och fasiken så roligt vi hade! Det var helt galet måste jag säga. Sen på Söndag kväll var jag helt slut, men det var väl väntat... Jag hittade en parfym som luktade så gott när vi handlade i tax free:n. Men desvärre är det lite dåligt med cash den här månaden, så jag hade inte råd att köpa den. Istället har jag flirtat in mig hos Anki så hon köper den åt mig när hon åker i väg i början av Juni =)

Och appropå Anki så var vi ute och gick idag igen =) Hon hämtade mig med bilen när jag hade vaknat, så for vi till Stalls Backar och vandrade lite. Tänkte att vi skulle prova en ny stig, så vi knatade in i skogen, och det var väldigt mäktigt när vi kom in, hur vackert som helst, trots duggregn. Vi vandrade där ett bra tag, så efter en stund visste ingen av oss vart vi var någonstans. Vi fick chansa på åt vilket håll vi skulle gå för att hitta ut, och till slut kom vi till en grusväg. Problemet var bara att vi inte kände igen oss, och att vi inte visste åt vilket håll vi skulle vandra på vägen... Så Anki ritade upp en karta på marken, och drog en logisk slutsats om att vi måste gå höger. Så sagt och gjort, vi satte av längst med vägen, och jag sade till Anki att jag hade en känsla av att vi var på Knorran vägen, trots att det var omöjligt att vi skulle vara där, för vi hade ju gått åt helt fel håll. Efter att vi knatat på ett bra tag fick vi syn på en man som också var ute på promenad, så vi ropade på honom och frågade om han visste vart vi var någonstans. Och det visste han, vi var nämligen på, just det, Knorran vägen. Vi hade dock gått åt helt fel håll, så det var bara att vända om och vandra mot Stalls Backar igen. Vi kom till bilen och Anki skjutsade hem mig igen, efter en väldigt lång promenad. Men det var riktigt skönt måste jag säga, då är motionen för dagen färdig.

Sen var det kör som gällde, desvärre kunde jag inte vara med och sjunga eftersom jag var skapligt hes när jag vaknade i morse. Och smart som jag var tog jag med mig min Bricanyl på promenaden, prblemet är bara att jag inte hade kvar den i fickan när jag kom hem, så någonstans på vägen har jag tappat den! Så jäkla intelligent. Så nu har jag varit inne på landstingets hemsida och gjort en receptförnyelse. Förhoppningsvis blir det färdigt i morgon, eftersom jag nu är förkyld eller vad det nu är, så behöver jag den.

I morgon är det utbildning igen på jobbet, jag är skapligt trött på dessa utbildningar, men de är väl ett nödvändigt ont. Nu ska jag försöka hitta något att äta.

Tingeling.

I'm feeling way too damn good

Hade ett trevligt Valborgsmässoaftonsfirande med grillning hemma hos Helena, mycket prat, mycket skratt och trevliga människor. Det blev inte allt för sent, och det tackar vi för =)

Sen var det 1: Maj, då var det majtåget som gällde, jag gick med Veronica och Håkan, och det var väldigt trevligt. Det är en känsla av sammhörighet, att vara bland människor som tycker lika som du gör. Tal i Stadsparken, och min egen högst personliga åsikt är att de kunde ha valt bättre talare, det var speciellt en som inte alls var någon höjdare. Antingen var han inte förberedd eller så kunde han helt enkelt inte hålla tal. Det var lite jobbigt att lyssna på med alla felsägningar och stakande. Men, vi fick gratis festis, så man ska väl inte klaga egentligen, gratis är gott ;)

Sen åkte jag, mamma och Leif till Vingåker för att sätta blommor på mormors grav, en bukett gula rosor fick det bli, och det var riktigt fint.

På kvällen blev det bio med Helena och Maude, Män som hatar kvinnor. Den uppskattades, mycket bra måste jag säga! :)

Nu är väskorna packade och jag är redo för en resa till Åland. Farmor och farfar kommer hit om en liten stund för att hämta Imperius och då skjutsar de mig till stan samtidigt. In på bolaget för att köpa något att läska sig med på bussen, sen bär det av på kryssning. Riktigt, riktigt kul ska det bli! =)

Jag återkommer (nog) i morgon! ;)