Small fragments of a life

I won't cry, I promise you that I won't cry, and even if I do, it's not because of you...

Jag satt och skrev ett långt blogginlägg för ett par dagar sedan, men så fuckade min dator och alltihop försvann, då ledsnade jag och stängde ner istället, orkade inte skriva om allting igen!

Livet går sin gilla gång, och jag har då inga sysselsättningssvårigheter, jobb, matte, träning och umgås med vänner, det är ungefär vad jag har tid med nu för tiden känns det som. Fick tillbaka mitt matteprov på geometri idag, och jag lyckades i alla fall skrapa ihop till VG. Så om jag nu bara kan prestera det på nästa prov också bör det inte spela så stor roll hur det går på det nationella provet, då kan jag bli godkänd i alla fall.

Vi har planerat lite också, den 5:e november åker jag, Lotta, Anki, Helena och Veronica till Ullared! Vi ska åka i Lottas bil, hon kommer och hämtar mig kl. 04 på morgonen, och det är ju absolut min tid på dygnet, jag är ju så morgonpigg! ;) Jaja, det kostar att ligga på topp! Kul kommer det bli i alla fall! :)

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar, de ska bjuda mig på middag, alltid lika trevligt att få ett lagat mål mat utan att behöva laga den själv :) Ikväll blir det kyckling, sallad och gräddsås. Mumsigt! :)

Nej, nu är det dags att äta!

I am never alone

Då är mitt nattmaraton slut för den här gången. 4 nätter i rad är inte att leka med, men det är skönt att det är gjort nu, och lite extra pengar blir det i November, det tackar vi för nu när julen nalkas! :)

Nu har jag egentligen sovit på tok för lite, somnade runt halv 9 i morse, och sov till 12, så det är alldeles för få timmar, men jag har tvättstugan, och så ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll tänkte jag så att jag vaknar skapligt i morgon, då jag tänkte storstäda här hemma. Risken finna ju dock att jag hinner somna på soffan under dagen och sover några timmar med följden av att jag inte kommer i säng innan midnatt. Jag ska försöka hålla mig vaken, men min moral kan svikta ibland när jag blir riktigt jävla trött... Hehe. Å andra sidan, om jag känner mig trött kanske jag ska inleda storstädningen idag, då vet jag i alla fall att jag inte somnar, och då har jag morgondagen på mig att räkna matte... :)

(Y = kx + m) Fantastiskt roligt med funktioner, jag blir alldeles lycklig i hela kroppen när jag lyckas lösa uppgifterna! Grafer, k-värden, delta x och delta y, riktningskoefficienten, ekvationssystem, grafisk lösning, andragradsfunktioner och exponentialfunktioner. Riktigt kul! Det är nästan så jag funderar på att läsa matte c, bara för att det är så fantastiskt roligt! Det fina med matte är ju att det är rätt eller fel, som Tiina uttryckte det; Inga dumma gråzoner. I like! :)

Apropå matte så hade jag matteprov i fredags, dock på geometri delen, det kändes riktigt bra, tills jag kom fram till sista frågan. Satt med den skiten i typ en halvtimma och kom bara inte på hur fan jag skulle kunna komma fram till svaret. Reslutatet blev att första halvan av uppgiften blev rätt löst, men andra halvan blev fel. Ja, det är jag nästan 100 % säker på... Men det visar sig på tisdag eller fredag hur det gick, hoppas på att få tillbaka provet då.

Nu ska Anki och jag ut på långpromenad igen i det härliga höstvädret! Härligt! :)

I am the monster in your head...

En helt vanlig underbar dag. Efter en promenad på 2 timmar med Anki mellan 14 och 16 känner jag mig fortfarande nöjd. Jag har verkligen fått nytta av gåstavarna jag fick av Helena, de används flitigt! Dock så skönk den ena staven ihop när vi skulle springa uppför backen till åsen, kanske dags att tejpa den också? Tejp löser alla problem! En liten filosofi jag lever efter, vilket de flesta som känner mig vet.

Vi passade på att plocka lite trattkantareller när vi var ute också, så när jag kom hem stekte jag kyckling och gjorde en svampstuvning till, inte helt fel kan jag säga! Det är skönt nu när jag kommit igång ordentligt med lchf, jag är inte sötsugen längre (nåja, någon gång ibland kanske, men det sötsuget kan jag dämpa med ett äpple) och jag känner mig riktigt taggad till att ta tag i mig själv och gå och och gå och åka till gymet och sådant. Och när det väl är gjort känner man sig ju så nöjd med sig själv. Men eftersom Anki och jag var ute på 2 timmars promenad både igår och idag måste jag ta en vilodag i morgon så kroppen får hämta sig. Men vi går på träningen igen på torsdag, Anki tar vattengympan, och jag tänkte kika in på gymet. Började med en ny maskin förra gången jag var där, som tränar korsryggen, precis vad jag behöver efter mitt ryggskott!

Så på torsdag tänkte jag gå på bandet i 15 minuter som uppvärmning, köra mina maskiner och sedan avsluta med lite löpning innan dusch, påklädning och jobb. Ja, både Anki och jag jobbar torsdag natt, men det hindrar inte oss från att träna. Vi var på vattengympan innan jobbet för ett par veckor sedan, och jag tror inte att jag någonsin varit så pigg på jobbet förut. Tricket är att vara inställd på jobb från början, då varvar varken kroppen eller hjärnan ner, utan man bara fortsätter! Det är inte dumt det.

Nu är det snart dags att knoppa känner jag, klockan är inte ens elva, men jag känner mig redan trött. Vaknar jag i tid i morgon tänkte jag ta tag i mig själv och gå på utbildning på jobbet. Så måste jag räkna massor av matte i morgon också, har prov på fredag, och jag vill verkligen vara förberedd! Får se om Sanna och jag kan få till en till mattedejt, det vore bra! :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen tror jag. God natt!

I will shut the world away

En fredag precis som vilken annan fredag som helst... :) Typ så i alla fall. Men, igår var Anki och jag så duktiga så, först var vi in på Nautilus och tränade 1 timme, sen skulle vi på vattengympa, den var desvärre inställd, men vi simmade istället. Och gjorde magövningen, så fantastisk jobbig, men riktigt skön!

Annars lunkar livet på i vanlig takt, vi skulle ha fått papprena om varsel den här veckan, men jag har inte hört något ännu. Det skulle vara skönt att få dem nu, så man vet hur länge vi får vara kvar.

Jag tycker det känns lite onödigt dock att de skickar oss på utbildningar både till höger och vänster när de vet att vi inte kommer vara kvar nästa år. Mycket märkligt att det går att lägga pengar på sådant när det ska sparas!

Just för tillfället sitter jag hemma hos pappa, var till Ida i Nävertorp förut, och kände att det var smidigare att åka hit och uggla en stund innan mattelektionen, eftersom det är MYCKET närmare dit härifrån än hemifrån mig.

Nej, nu är det sjunde himlen på tv, så jag ska kika en stund :)

I will not bow, I will not break

Hittade en form utav frågeformulär på syrrans blogg, så här kommer mina svar

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem var den sista du träffade? Lotta.
3. Hur lång är du? 164 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Gone in 60 seconds.
5. Vem ringde du senast? Farmor och farfar tror jag.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Hej. Hur är det? Vad pysslar du med? Kram. Till Veronica.
7. Vad är dagens planer? Det är kväll nu, så jag ska snart gå och knoppa.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på, men sms:ar för det mesta.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? 27 September tror jag bestämt att det var.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröngrå
12. När vaknade du idag? 12.30
13. Har du nånsin hittat en katt? Nej.
14. Vilken är din favoritplats?
Soffan
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning!
17. Vad skrämde dig som barn?
Att vara ensam hemma.
18. Vem fick dig att skratta senast?
Tiina.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Pyjamasbyxor och linne.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota.
26. Är du social? Ja.
27. Vilken är din favoritglass? Ben and Jerrys baked Alaska
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa ordentligt.
29. Tycker du om kinamat? Jo, det är ok.
30. Tycker du om kaffe? Ja.
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe och mjölk eller vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? Magen.
33. Kan du spela poker? Ja.
34. Tycker du om att mysa? Jo, ibland så.
35. Är du en beroendemänniska? Ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? En klasskompis i grundskolan.
37. Vill du ha barn? Inte just nu.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja, ett halsband jag fick när jag konfirmerade mig.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, det har aldrig lockat, jag tycker inte det är så jävla rock 'n roll med pundare.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Äpple och keso.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla jag känner är kul.
46. Välj ett ärr på din kropp? Pannan. Det är inte så rockigt att springa in i väggar.
47. Vad har du för ringsignal? I will not bow av Breaking Benjamin
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Tror inte det.
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Vet inte vad jag har för profilbild, Alzheimers light.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Försöker ta mig igenom Chantaram just nu, kommer inte ihåg vad jag läste innan.
54. Läser du dagstidningen? Ja, Aftonbladet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Ibland.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar inte på radio.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vad jag skulle rapportera till dagpersonalen.
59. När var du i kyrkan senast? Det minns jag fasen inte. Jo, men det måste ha varit Julias dop, kan det vara ett par år sedan kanske?