Small fragments of a life

Näst sista :)

Det här med att göra en intervjustudie har sina fördelar. Det har gjort att vi ibland befinner på ställen man aldrig trott att man skulle befinns sig. Och vi har fått se mycket fin natur de senaste dagarna. Att vädret har varit strålande (dock kallt) har ju inte gjort städerna mindre fina om man säger så.
 
Nu befinner vi oss återigen på en buss, på väg mot någonting okänt, ett ställe där vi aldrig varit och kanske aldrig skulle ha hamnat om vi inte hade gjort just den här studien. Det är intressant och kul och tar mycket tid men det känns ändå bra, det känns positivt att vi snart har samlat in vårat material och kan fokusera på att analysera, skriva resultat och diskussion.
 
Igår utförde vi alltså två intervjuer. Eller en var. Men vi var tillsammans hela tiden. Det funkar bra, vi börjar få rutin på detta med intervjuande. Elin gjorde ett strålande jobb igår, jag var riktigt imponerad. Samarbetet funkar bra än så länge, under vissa perioder har det funnits lite frustration och det måste det få göra i ett samarbete. Men nu drar vi på båda två i exakt samma riktning och då fungerar det riktigt, riktigt bra!
 
Igår var en kväll med hon den där fina och söthumlorna. Det går för runt! Men en mysig kväll, hjärtat smälter ordentligt när Anja vill att man ska sitta bredvid hennes säng och hålla henne i handen när hon somnar.
 
Nu är vi snart framme vid vår destination, så jag ska ta och plocka undan alla tekniska saker och börja dra på mig skor och sådant. Näst sista intervjun, nu blir det snart rock n' roll!
 
Ibland får man äta lunch på en buss
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: