Small fragments of a life

There's a fine line, between love and hate and I don't mind...

 
Vi är precis lika Svensson som resten av Sverige just nu och sitter och tittar på Melodifestivalen. Anja är nöjd, ena sekunden käkar hon godis, nästa bygger hon duplo-lego och efter det dansar hon. Sedan börjar det om igen. Idag blev det en kopp kaffe i solen, vi var hos Tiinas mamma i kolonistugan borta på Lasstorp. Solen kunde få värma lite mer och vinden kunde få vina lite mindre. Och så kunde det få vara lite mindre is och snö och skare. Det blir så svårt för Anja att gå, jag tappade räkningen över hur många gånger hon slog omkull. Som tur är har hon inte särskilt långt till marken. Men gråt och tandagnisslan blir det ändå såklart. Som tur är tar lite blås och en puss bort det onda.
 
Nu på kvällen har Anja och jag bakat våfflor. Anja är så duktig och tar i så hårt när hon vispar smeten. Men man får hålla uppsikt över henne, hon var 2 millimeter från att stoppa vispen i munnen. När vi endast hade vispat ägg. Hade säkert varit jättegott...
 
I morgon har vi planer på att ta med oss en engångsgrill, ett paket grillkorv och lite korvbröd ut i den (förhoppningsvis) strålande solen. Och så måste jag (surprise) plugga! Vi gjorde ju en pedagogisk uppgift för ett litet tag sedan, nu har vi fått en liten komplettering på uppgiften så jag måste lägga till en källa innan vi är helt färdiga. 
 
Anja visar stolt upp sina klistermärken. (Hon är själv ansvarig för de 3 ton idominsalva hon har i ansiktet)
 
 
Anja visar upp sin nya Blixten McQueen tröja
 
Skitglad våffelbakerska
 
 
Dagens låt: Breaking Benjamin - Diary of Jane
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: